Panel zarządzania kontem

Zarządzanie danymi logowania

Dane logowania zapamiętane przez funkcję „Zapamiętaj mnie” są wykorzystywane do automatycznego logowania podczas odwiedzania witryny. Są one usuwane w trakcie wylogowywania, ale tylko z komputera, na którym nastąpiło wylogowanie. Tutaj znajdują się zapamiętane dane logowania utworzone na komputerach używanych do dostępu do tej witryny.

Klucz logowania IP Czas logowania Zaznacz
Nie ma zapisanych danych logowania.